Höstlov!

Datum:2011-10-29 Tid: 21:56:56 Skrivet i: Övrigt

Idag var det första dagen på höstlovet. Gud vad skönt det va att få sova ut! Imorgon blir det vintertid och då får man en timme till. :P
Nu har träden börjat fälla löv och nästan alla träd är alldelles kala men snygga och coola bilder får man.
På måndag är det halloween (tror jag :P) Jag kanske börjar bli lite för stor för att gå bus eller godis men det är ändå kul :P


© copyright By Me!


En regnig dag!

Datum:2011-10-18 Tid: 16:13:36 Skrivet i: Övrigt

Idag har det regnat och regnat och regnat! Det har både varit kallt och blött! Brr...! Jag vill inte ha vinter! Det är så kallt och mörkt! Fast det är ganska mysigt också ibland. T.ex. på julafton. Åhh... Nu började jag längta men det är ju typ två månader kvar eller nåt!




© Copyright by me!


Om mig!

Datum:2011-10-16 Tid: 15:24:58 Skrivet i: Runa

Om mig:
Om jag skulle beskriva mig med tre ord skulle det nog va: Flummig Glad Entusiastisk!
Jag är en tjej på 13 år som älskar kuligheter och flummiga vänner. Gillar däremot inte personer som klagar på sig själva lite för ofta när de är supersöta och alldeles för tidiga mornar. Förut (för inte så längesedan) sa jag: Jag gillar knästrumpor o lemonade! När jag skulle säga vad jag tyckte om. Det var ju kort o enkelt. Nu har jag typ en hel lista full!

Familj:
Jag har en mamma och en pappa (wow! så orginellt!) och en syster, Ebba. Mitt  husdjur är en liten hamster som heter Smurfen. Han är en jättesöt liten hårboll som man bara vill gosa med. Jag hade en katt förut som hette Ofelia men vi var tvugna att lämna bort henen eftersom min mamma blev allergisk. :( Helst av allt vill jag ha en hund!

Vänner:
Jag har flera underbara vänner som kan vara lika flummiga som jag! Jag tror min vardag innehåller nästan mer skratt än plugg. Den nyaste vänne. jag fått är Emma. Hon o jag blev vänner, o även bästisar, i december. Hon är min andra hälft och vi tycker likadant om nästan allt. Det är alltid skönt att ha en sån underbar vän vid min sida. Men alla mina vänner betyder lika mycket för mig! <3

Intressen:
Jag har ganska många intressen. Ex. fotografering, teckning, film, kompisar och redigering. Är en "all-människa" som älskar att göra det mesta. Blir svårt för mig att välja jobb. Ska jag bli illustratör, fotograf elr regissör? 

Fotografering:
Bloggen startades i oktober 2011 även då väcktes mitt seriösa fotointresse fram. Det jag älskar mest inom fotografering är nog att fota djur och natur. Vill börja fota porträtt men har aldrig nån modell så det blir aldrig av. Jag fotar med Ebbas systemkamera. En NikonD3100. Vill ha en egen och håller just nu på att spara till en. Jag har tre objektiv. Nikkor 18-55mm (objektivet som följde med kameran), sigma DG 70-300mm f4-5 6 (jättebra teleobjetiv med ett lågt pris) och sigma DG 50mm. Har även en 5-i-1 reflexskärm och ett stativ.

Tre favoritbilder:


RSS 2.0