Båtig dag!

Datum:2012-06-30 Tid: 11:30:57 Skrivet i: Vardag
Har haft väldigt dålig statistik de senaste dagarna. :( Måste försöka skriva fler och bättre inlägg så ni kommer tillbaka. 
 
Tjaba tjena hästar och kor! 
Igår var jag på en båt 7 timmar(!!) sammanlagt. Jag åkte till Mariefred och Kollade i Grippsholmsslott. Båtresan dit tog 3 och en halv timma så vi han bara vara i Mariefred i två. :( Så det jag Hjo.rde igår var att åKa båt. Mamma och jag ska dit igen i juli nån gång när Ebba for till London. Då ska vi övernatta i den mysiga lilla staden! :D
Snart ska jag åka iväg och spruta mig igen. :( Aja, det går fort!
Ha en finfin dag!
 

Midsommarklädsel

Datum:2012-06-29 Tid: 11:55:00 Skrivet i: Runa
Fult smile....
 
Midsommarklädsen blev typ samma som akolavslutnings-outfiten. Fast med en midsommarkrans på huvet! Tyckte det var lite konstigt att det nästan bara var jag som hade det på mig på den gemensamma midsommarfirandet. Det är väl ändå en tradition!

Värmebölja elr...?

Datum:2012-06-28 Tid: 14:39:49 Skrivet i: Vardag
Jag sitter här i Ellis rum och svettas rrätt mycket. nu komvärmen tillbaks. :D Vi har inte gjort så mycket. Typ bara sprutat vatten på varandra. Det va riktigt svalkande. Nu ska vi iaf hitta på nåt annat att göra. Svalt såklart! Jag vill bada!!!
Hoppas ni också har en riktigt fin och varm dag! 

Smultronstället

Datum:2012-06-28 Tid: 12:00:40 Skrivet i: Foto-Natur
Blev jättenöjd med dessa bilder! Både fotograferingen och redigeringen blev superbra. Kanske kommer visa hur jag gjorde denna vintage-redigering nån gång.
Nu ska jag njuta av vädret! Ha en fin dag :D

Midsommardans

Datum:2012-06-28 Tid: 10:30:00 Skrivet i: Foto-Övrigt

Film ikväll

Datum:2012-06-27 Tid: 20:23:00 Skrivet i: Vardag
Snart blir det film! Och det står väl mellan de här två filmerna. Jag hoppas iaf att det blir Dear John. Den läter lite bättre än Sherlock Holmes-action-filmen, elr vad tycker ni?

2 veckor av ett sommarlov...

Datum:2012-06-27 Tid: 19:09:34 Skrivet i: Foto-självporträtt
Idag sov jag rätt länge och Sedan for jag till biblioteket för att låna ett antal böcker som jag saknat. Sen läse jag väl resten av dagen. En rätt ointressant men mysig dag.
Alldeles nyss var jag ute och plockade smultron. Vi har tusentals av dem på tomten! Jag älskar verkligen smultron och jordgubbar.

Bölöö!!

Datum:2012-06-26 Tid: 20:19:57 Skrivet i: Vardag
HalloJ alla fina människor! 
Kom hem redan i söndags men har inte haft tid/ork att blogga. Men nu är jag tillbaka!
Igår var jag med Ellinor  och idag har jag varit på stan. Köpte ännu mer promarkers! Hehe! Nuska jag och mitt och mitt alterego titta på allsång på Skansen och sedan morden i midsummer.
Ha en fin kväll!

Fly away and feel free!

Datum:2012-06-24 Tid: 10:01:00 Skrivet i: Foto-Djur och natur

Tips!-En bra sommar!

Datum:2012-06-23 Tid: 09:54:00 Skrivet i: Tips!
För att få en bra sommar behöver man inte alltid vara på stranden och bada, grilla med kompisar eller åka utomlands. Visst är det ju kul men man har ju inte alltid chansen att göra de grejerna. Det räcker faktiskt med ett par solisar, en kamera, lite musik och en bra bok. Kanske en o annan glass skulle även kunna sitta fin! ;)

Glad midsommar

Datum:2012-06-22 Tid: 13:52:09 Skrivet i: Övrigt
GLAD MIDSOMMAR!!

Nu ska jag iväg o fira! :D

Sommar-tipset 2

Datum:2012-06-21 Tid: 12:33:00 Skrivet i: Tips!
Handling: Sjuåriga Olive blir utagen till att tävla i skönhetstävlingen little miss sunshine. Familjen måste se till att de kommer i tid till tävlingen som ligger flera 100 mil från deras hem.

Familjen består förutom av Olive av hennes äldre halvbror Dwayne, mamma Sheryl, pappa Richard, morbror Frank och farfar Edwin. Morbror Frank kommer till familjen efter ett självmordsförsök som han gjort efter att hans akademiska karriär gått om intet. Dwayne har slutat pratat och drömmer om en framtid som stridspilot och att lämna familjen. Pappa Richard vill lansera sina nio steg till framgång och är fixerad vid att vara vad han anser vara en vinnartyp.

På resan åker familjen i en gul VW-buss som har en central roll i filmen. Under större delen är filmen en road movie där vi får följa familjens färd genom USA. Under tiden försöker Richard få ett kontrakt för sitt niostegsprogram.


Landet!!

Datum:2012-06-21 Tid: 10:28:56 Skrivet i: Vardag
God morgon!
Vaknade för ett tag sen och har ätit frukost ute i solskenet. Det ät väldigt varmt och skönt här. Idag ska jag o Ebba cykla till havet. Jag ska såklart inte bada nu när jag precis vart förkyld men ska bog kanske läsa lite och fota! :D
Ha en fin ljusaste dag o natt idag!

Påväg till landet

Datum:2012-06-20 Tid: 14:00:00 Skrivet i: Runa
 
Igår mådde jag mycket bättre och idag är jag så gott som frisk. Ska därför åka iväg till mormor nu och stanna där över midsommar. Kommer hem på måndag elr tisdag. Har gjort i ordning ett antal tidsinställda inlägg såfortsätt kika in på min blogg! Ha en bra midsommar så ses vi på måndag/tisdag! :D

Vaknade upp med feber! :(

Datum:2012-06-18 Tid: 11:28:25 Skrivet i: Vardag

Onödig bild som inte hör ihop med inlägget...

Nu är det så att jag inte bloggat på evigheter. Det har ni ju säkert redan märkt, hehe! Jag har även gått ochblivit sjukare! :( Vaknade med feber och nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Ska bli frisk nu! 

Ni undrar säkert vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Jo, i fredags var jag hemma och vilade mig. Cyklade även till biblioteket och lånade ett fåtal böcker. Sen på kvällen och köpte shorts, huvtröja, smyckesträd och två nya promarkers. 
I lördags tror jag att jag inte gjorde så mycket. Läste och tog det lugnt bara. 
Och igår var jag på släktträff hela dan. 

Hoppas ni har haft bra dagar och inte ligger och sjukar sig framför tvn. Nu ska jag blir frisk tills på onsdag då jag åker till min mormor och stannar där över midsommar. Ha en bra dag!

RSS 2.0