Imorgon gäller det!

Datum:2012-05-30 Tid: 18:49:33 Skrivet i: Musik o Videos

Tjaba tjena!
Jag har övat på medlyt en ganska lång stund nu och jag tror att det sitter. Kanske känns lite pinsamt imorgon när jag ska sjunga lite solo men det går nog bra!
Här under ser ni utdrag ur låtarna vi ska sjunga. Kan ni gissa vilka det är? (vissa är sjukt lätta!)



Glass

Datum:2012-05-30 Tid: 09:55:00 Skrivet i: Övrigt

Hej! Nu är jag i skolan och troligen på en cabarée. Skitkul! Sen blir det lunch på skolgården Körv! haha! helt random jag e asså men ha en finfin dag!

Kärleksmedly!

Datum:2012-05-29 Tid: 21:44:57 Skrivet i: Illustrationer


Skitfin bild i Gimp som jag gjorde skitsnabbt!

I brist på bloggnng tänkte jag säga en skitkul sak. På torsdag (när vi har en konstig öppet hus- dag) ska jag, Malin, Christin ochh Maria sjunga ett kärleksmedly! Vi håller på med ett kärlekstema i skolan och vi bestämde oss för att göra nåt kul!
Just nu dampar gimp och om alla saker jag gjort idag kommer försvinna då dampar jag på den! Jag hade ritat en jättesnygg figur och snart kanske den aldrig kommer visas på min dator igen. :(


Vidare i fototävling!

Datum:2012-05-29 Tid: 16:12:33 Skrivet i: Tävlingar

Jag har kommit vidare i en fototävling på Hundtassensblogg! :D Skulle bli skitglad om ni kan rösta mig här! Är nummer 4. Om ni gör det får ni en chokladbit! :D

 


HoppeTossar!

Datum:2012-05-29 Tid: 09:48:00 Skrivet i: Foto-Porträtt och människor


[Tidsinställt är i skolan. Hoho!]


Plugga

Datum:2012-05-28 Tid: 16:49:48 Skrivet i: Vardag


Hejsan alla fina männsikor! Först av allt vill jag ursäkta mig för att jag lovade bloggning som inte blev av men livet kom emellan! Nu sitter jag o pluggar lite smått. Tänkte ta en paus o städa Smurfens bur. Varför gjorde jag inte det igår?
:( Bloggar iaf ikväll. Ha en fin dag!


Tredje gången gillt!

Datum:2012-05-26 Tid: 22:48:01 Skrivet i: Övrigt

Som man brukar säga: tredje gången gillt! Jag har ju sagt flera gånger att bloggningen kommer att bli bättre. Nu är det typ tredje gången men men. De flesta prov är klara nu så nu blir det mer tid till bloggning. Ska även börja fota mer. Var ju typ över en månad sen jag la upp nya bilder! Elr lite mindre... Ska också försöka få tillbaka lite läsare som jag tappat. Imorgon blir det minst tre inlägg så kika in då.
Nu kikar jag på eurovision song contest men ska nog gå o lägga mig snart. Godnatt!


Najsig dag!

Datum:2012-05-25 Tid: 21:50:32 Skrivet i: Vardag

Så himla najsig dag jag har haft asså! Först var det skitvarmt så jag gick bara i shorts och T-shirt till skolan. Efter skolan hade några i klassen och andra elever i sexan bestämt att de skulle till långsjön för att bada. Jag hängde med och det blev årets första dopp. Det var för övrigt ganska varmt i vattnet också. Badade tre gånger (elr badade och badade jag var i i nån minut elr några sekunder) och blev i puttad en gång. :P Aja! En underbar dag i sammanfattning!

Imorgon ska det också bli varmt men åker på dop i Örebro :( och kommer vara i bil och inne den dagen. Precis när det ska bli kallare igen på söndag. Blä!
Hoppas ni iaf får en fin kväll! :)

Bara för att fylla inlägget men så sant! :P


Håll ut! Bloggningen blir bättre!

Datum:2012-05-23 Tid: 21:40:43 Skrivet i: Övrigt

image description

Sry för randombild...

Jag är så ledsen för upptaderingen för denna vecka men skyller på läxorna o proven som är tvungna att göras. Jag var ju sjuk så är tvungen att panikplugga lite. Men nu är det typ bara lite mer än 2 veckor kvar av skolan så bloggningen blir bättre. Och när jag köper en laptop kommer det bli mer välgjorda inlägg också.


Nu ska jag lägga mig. Måste ju läsa "några" sidor i en bok denna vecka. Vi har ett nytt läsprojekt. Jippi, va kul.....

 

 


Kidnappning!

Datum:2012-05-23 Tid: 19:05:36 Skrivet i: Runa

Idag har varit en fin dag! Som jag nämnde förut fyllde ju Cicki år i lördags. Idag kidnappade jag o Malin henne till liljeholmen o käka glass. Det var askul även fast själv kidnappningen inte gick som planerat.
Här är lite bilder från dagen. Bilderna är fotade med min mobil så ursäkta för kvalitén. Första bilden har Malin tagit och jag ser störd ut...

 


En underbar dag

Datum:2012-05-22 Tid: 18:21:29 Skrivet i: Vardag

Hej! Idag har vädret varit så sjukt fint! Mycket varmare än igår. Men till min stora besvikelse var jag tvungen att plugga när jag kom hem efter skolan. Hur kulinär det när det är 25 grader i skuggan och blå himmel?! Inge kul alls! Men satte mig ändå ute med so-bok och började plugga. Det varade i max 10 minuter sen kunde jag verkligen inte mer så Christin kom över och vi var med varandra resten av eftermiddagen. Nu får vi se hur det går på so-provet imorgon...


Nya saker!

Datum:2012-05-20 Tid: 17:45:20 Skrivet i: Runa

Idag har det vart jättevarmt och skönt. Har för det mesta varit ute men var och handlade skor förut också och köpte även en fin liten väska. Den är jättesöt! Kommer vara väl använd i sommar.

Dålig kvalité p.g.a fotad med iPad.


Blogg byte?

Datum:2012-05-19 Tid: 22:30:44 Skrivet i: Övrigt

Funderar på ett byta blogg så jag får ett personligare bloggnamn. Vad tycker ni om det? Skulle ni fortsätta läsa den? :)


Grattis Cicki!

Datum:2012-05-19 Tid: 18:29:20 Skrivet i: Övrigt


Hejsan Hoppsan allihopa!
Idag är det den 19 maj och Christin fyller år! Tänk! Nu är du lika gammal som jag! :D Hoppas du haft en underbar dag! Tusen gratulationer från mig! Grattis! Grattis! Grattis!

Idag har jag vart med Elli (Klicka och kika in på hennes blogg, vettja!) Vi har köpt glass och gjort kuliga grejer. Nu ska vi fortsätta ha kul! Bloggar kanske ikväll annars hörs vi imorgon! ;)


Jag vill vinna en Canon 600D!!

Datum:2012-05-19 Tid: 13:27:00 Skrivet i: Foto-självporträtt

Som ni nog vet är det jag vill helst av allt är att äga en alldelles egen systemkamera. Nu har Foki en tävling på hennes blogg där man just kan vinna en. Jag önskar verkligen att jag vinner (även fast det är en så sjukt liten chans för jag har en dålig smak för mode...) Om jag på nåt konstigt sätt ändå skulle vinna då skulle jag ta med kameran på resor och få underbara minnen för resten av livet. Jag skulle även fota varenda liten detalj i min närhet. Kameran skulle vara till hands varje dag!

RSS 2.0